Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan 10. ja 11. vuosijuhlat

Finlandia-talo (Mannerheimintie 13)

2.10.2021

Arvon kutsuvieraat, rakkaat aaltolaiset,

save the date once again! Vuosijuhlien ja vuosijuhlaviikon ajankohta siirretään loppuvuodelle koronatilanteen vuoksi. Kokouksessaan 11/2021 AYY:n hallitus päätti, että AYY1011-vuosijuhlaviiikkoa juhlitaan viikolla 39 ja vuosijuhla järjestetään 2.10.2021 Finlandia-talolla.

Meillä onkin ilo ja kunnia ilmoittaa, että AYY:n vuosijuhlat järjestetään syksyllä yhdistettyinä 10. ja 11. vuoden suurjuhlina – AYY1011!

Kaikki AYY:n jäsenet, alumnit sekä ystävät ovat lämpimästi tervetulleita juhlistamaan ylioppilaskuntamme ensimmäisiä pyöreitä. Toivottavasti pääsemme juhlimaan syksyllä!

AYY1011-vuosijuhlaa vietetään Finlandia-talon arvokkaassa ympäristössä hyvästä ruoasta, juomasta sekä esityksistä nauttien. Seuraavana päivänä juhlintaa jatketaan sillibrunssin merkeissä. Pukukoodi juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Pistä siis parasta päällesi ja tule nauttimaan AYY:n tähänastisen historian suurimmista ja näyttävimmistä vuosijuhlista!

Uudet vuosijuhlakutsut lähtevät ja ilmoittautuminen aukeaa kevään aikana. Jos olet jo ilmoittanut epäonnisille AYY10-vuosijuhlille ja haluat pitää ilmoittautumisesi voimassa, voit ottaa rennosti ja laittaa uudet juhlat kalenteriin. Jos haluat peruuttaa aikaisemman vuosijuhlailmoittautumisen, tee se tällä lomakkeella. Muutoksia ilmoittautumiseen voit puolestaan tehdä kide.appissa.

Vuosijuhlan hinta on 100€ opiskelijoille ja 130€ muille - juhlia on mahdollista tukea myös ostamalla kannatuslippu 160€ hintaan. Ilmoittautuminen Kide.appin kautta aukeaa kutsuvieraille sekä ennakkoon ilmoittautuneille maanantaina 6.4. ja päättyy ennakkoon ilmoittautuneiden osalta 12.4. sekä kutsuvieraiden osalta 26.4. Kaikille avoin ilmoittautuminen aukeaa 28.4. kello 12:00. Vuosijuhlapäivän jälkeinen sillibrunssi kustantaa 25€.

Omasta, juhlavuosijaoston sekä koko AYYn puolesta haluan vielä kiittää teitä ymmärryksestänne. Toivomme sydämemme pohjasta, että kolmas kerta toden sanoo ja pääsemme lopultakin juhlimaan rakasta AYYta ! ❤️

Kysymyksiä tai huolenaiheita AYY10-vuosijuhlaan liittyen? Olethan yhteydessä vuosijuhlat@ayy.fi.

Mitä: AYY1011-vuosijuhlat
Missä: Finlandia-talolla, Mannerheimintie 13
Milloin: 2.10.2021
Pukukoodi: Juhlapuku akateemisin kunniamerkein
Hinta: opiskelijat 100€ / alumnit 130€ / kannatuslippu 160€ Sillibrunssi 25€

Sivuja päivitetään.