Ennakkoilmoittautumisen vahvistaminen

Ennakkoilmoittautumisen vahvistus on auki 14.02.2020 klo 12:00 - 01.03.2020 klo 12:00

HUOM! Kaikki väärin perustein tehdyt vahvistusilmoittautumiset tullaan perumaan. Ilmoittauduthan siis samalla nimellä ja sähköpostiosoitteella, jolla olet ilmoittautunut ennakkoilmoittautumisessa!

Mikäli olet ennakkoilmoittautunut syksyllä AYY:n 10. vuosijuhlille, nyt on aika vahvistaa ennakkoilmoittautumisesi. Alkusyksystä tehdyt ennakkoilmoittautumiset tulee vahvistaa, jotta varmistat paikkasi vuosijuhlilla. Mikäli et vahvista ilmoittautumistasi ilmoittautumisajan puitteissa, ennakkoilmoittautumisesi raukeaa ja paikka vapautetaan avoimeen kiintiöön.

Vuosijuhlat kustantavat 100€ opiskelijoille ja 130€ alumneille – lisäksi on mahdollista ostaa kannatuslippu hintaan 160€. Vuosijuhlapäivän jälkeinen sillibrunssi kustantaa 25€.

Ilmoittauduin ennakkoilmoittautumisessa, mutta sain myös kutsun vuosijuhlille. Voinko ilmoittautua molemmissa kiintiöissä ja antaa ennakkoilmoittautumispaikkani kaverilleni?

Et. Kaikki väärin perustein tehdyt vahvistusilmoittautumiset tullaan perumaan. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä pääjuhlavastaaviin.

Löydät vahvistuslinkin sähköpostistasi.