Vuosijuhlista ja niihin liittyvistä tavoista

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kymmenes juhlavuosi saa arvoisensa huipennuksen, kun kymmenensiä vuosijuhlia juhlitaan Finlandia-talolla 2.10.2021. Illan aikana nautitaan juhlapöydän antimista, upeista ohjelmanumeroista sekä tietenkin hyvästä seurasta.

Mitä on tarjolla? Miten ilta etenee? Onko illan aikana muuta ohjelmaa?

Juhlassa tarjotaan 3 ruokalajin illallinen ruokajuomineen. Vuosijuhlaviikonlopun ohjelmasta lisätietoa löydät täältä. Juhlan aikana on mahdollisuus tauon aikana seurustella muun juhlakansan kanssa vapaammin sekä ottaa kuvausseinillä yhteiskuvia.

Mikä on tapahtuman pukukoodi?

Vuosijuhlien pukukoodi on juhlapuku akateemisin kunniamerkein. Tämä tarkoittaa yleisimmin frakkia, tummaa pukua, tai kokopitkää iltapukua/juhlaleninkiä. Vuosijuhlat ovat syyskuussa, joten on myös mitä erinomaisin aika ulkoiluttaa ylioppilaslakkia tai teekkarilakkia, mikäli niin haluat!

Akateemisista kunniamerkeistä, kuntanauhoista sekä niiden hankinnasta löydät lisätietoja AYY:n sivuilta. Yksittäisten tunnusten kantotapoihin liittyviin tarkempiin kysymyksiin tai kadonneiden tunnusten hankintaan liittyvissä kysymyksissä kannattaa lähestyä suoraan kyseessä olevaa yhdistystä tai muuta tahoa.