Aalto-universitetets studentkår firar sitt 10:e jubileum

AUS10-Årsfesten är här!

Jubileumsåret AUS10 kulmineras av årsfesten som ordnas på Finlandiahuset den 16 maj 2020. Alla AUS medlemmar, alumner och vänner är varmt välkomna att fira vår studentkårs första jämna år!

Den tionde årsfesten firas i Finlandia-husets värdefulla miljö njutandes av god mat, dryck och framträdanden. Årsfestens efterfest ordnas på Brunnshuset, busstransport ordnas från huvudfestplatsen. Följande dag fortsätter firandet i sillfrukostanda.

Årsfestpriset är 100 € för studenter och 130 € för alumner- festen kan även stödas genom att köpa en understödsbiljett till priset 160 €. Anmälan via Kide.appen börjar för inbjudna gäster och förhandsanmälda på fredag 14 februari och avslutas för förhandsanmälda den 1 mars och för inbjudna gäster den 15 mars. Anmälan för övriga börjar den 17 mars och pågår ända fram till den 31 mars eller så länge det finns platser.

Klädkoden är högtidsdräkt med ordnar. Klä dig alltså i det bästa du har och kom och njut av AUS största och mest imponerande årsfest under hela sin historia!

Vad: AUS fyller jämna 10 år!
Var: Finlandia-huset, Mannerheimvägen 13
När: 16.5.2020
Klädkod: Högtidsdräkt med akademiska ordnar
Pris: studenter 100 € /alumner 130 € / understödsbiljett 160 €

Anmälan för inbjudna gäster